mother's day and my birthday's

dimulakan dengan bismillahirrohmanirrahim ! ... 


assalammualaikum , hai smua :) 
smalam (12 mei) kira genap laa umur aku 20 tahun sudah .. tua dah kan ?? .. dah 20 tahun aku hidup diatas muka bumi ALLAH nie .. ramai yg wish birthday aku , kawan - kawan dari sekolah rendah , menengah , UiTM , kawan facebook , twitter , fibox .. sume ada .. ada yang sent kat FB , twitter , phone pun ada ... thanks korang smua .. aku terharu sangat - sangat !! smua yg wish , smua aku dah reply kan ? .. kalau ade tertinggal , x reply lg tu gtau laa ek .. jgn kecik hati .. ;) tapi yang 1st wish my birthday tentulah my mom .. hehe .. awal sehari lagi tu dah wish .. :) luv u thanks kpd my dad jgak , yg bawak kami sekeluarga makan steamboat malam tu .. then minum air buah gelas besar .. mmg kenyang sangat - sangat .. >_<


yang x sangka sangat kawan aku dari sekolah rendah yang x ada FB , TWITTER ape smua .. dia still ingat birthday aku lagi .. bangun - bangun pagi tengok ada mesej dari dia .. hehe .. thanks ye HAMIZAH MUSTAFAR !! .. kita akan berkawan smpai bila - bila .. u're my best friend !! ^_^

kepada smua kawan - kawan aku .. aku doakan korang smua smoga dipanjang umur , dimurahkan rezeki , berjaya didunia dan diakhirat .. semoga segala perjalanan hidup kita berjalan lancar dan diberkati ALLAH .. tingkat kan amal ibadat masing - masing oke .. semakin meningkat umur kita , semakin dekat kita kepada-NYA !! .. may ALLAH bless u olls ... aminnnn ya rabbal alamin .. :)


                                           from my mom 


                                        from my lovely fren 


                     ♥ kembar ku di FB , HAPPY BIRTHDAY untuk dyorg jgak :) 


                             # aku sayangkan semua kawan - kawan aku .. 

                                      semoga persahabatan kita semua kekal smpai bila - bila



oke , birthday aku 12 mei .. then esok nya , means hari nie laa kan ? (13 mei) hari ibu .. !! .. smua orang tau .. so , aku nak wish happy mother's day kepada smua ibu - ibu di MALAYSIA .. dan terutamanya kepada my mom sendiri .. SAKHIJAH BINTI ABDUL RAHMAN .. hargailah setiap jasa ibu kita , dan pengorbanannya dalam melahirkan , mendidik , dan menjaga kita dari kita dilahirkan sehingga sekarang .. 



                             my mom .. i always and forever love u !! 




                     My Mother , my friend so dear

                     Throughout my life you're always near

                     A tender smile to guide my way

                     You're the sunshine to light my day .. :)


4 comments :

  1. Fiza Diaries said...

    rasanya fiza tak terlambat lagi kot nak wish Hepyyy besdayyy kt sapix.. lambat 3 hari je.. hehe.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. tak lupa jugak selamat hari ibu makcik.. ^_^

  2. sapix said...

    @Fiza Diaries ehee .. thanks ye fiza :) fiza pun sme jgak .. smoga dipanjangkan umur , dan dimurahkan rezeki .. amin .. ;)selamat hari ibu untuk ibu fiza dan fiza jgak .. eyh ?? .. haha

  3. Michelle Hopell said...

    singgah n follow sini .. :)

  4. sapix said...

    @Michelle Hopell thanks michelle , i will follow u back ;)