perjuangan bakal bermula

dimulakan dengan bismillahirrohmanirrahim ! ... 





assalammualaikum kawan - kawan ... 
dah seminggu jugak laa kan x update blog ni :) dalam masa terdekat ni pun semester baru bakal bermula (11 JUNE 2012) .. macam sekejap je cuti 2 bulan ni kan ? .. haissh , macam x puas lagi pun ada .. nanti aku kena laa menjalani kehidupan sebagai seorang mahasiswa di PENANG semula dan tiba laa masa untuk memfokuskan diri ini pada akademik .. bukan pada FACEBOOK & TWITTER ye syafiq !! .. heehee .. 






seperti biasa , sebelum bermula semester baru .. mesti kena register kelas sendiri (1-22 JUNE 2012).. erm , time tu laa nanti otak aku agak serabut sket ! setiap semester jadi benda yang sama .. sebab takut kelas clash .. lagi - lagi aku ni x dapat kolej pulak semester ni , memang kena datang awal laa jawabnya nanti .. buat rayuan ! .. aku tanak duduk rumah sewa , sebab aku bukannya ada PTPTN / INSENTIF MAKANAN pun x dapat .. hmm 


                                    semester baru ! azam baru !




harapan semester baru aku ni , mesti laa nak tingkatkan CGPA aku !! semester akan datang ni agak berat sket buat aku .. aku cuba untuk menyusun jadual subjek - subjek aku supaya tidak terbeban mahupun tertekan .. semoga keputusan yang aku buat ini betul , dan dapat membantu aku ...






# SELAMAT BERJUANG rakan seperjuangan yang lain . Selamat menempuh 
  ranjau berliku dengan penuh kesabaran kerana ia memang sunnah orang berjuang .  
  InsyaALLAH kita akan bertemu di puncak kejayaan dihujungnya nanti . amin .. :) 

10 comments :

  1. Amanina said...

    amin. good luck bro :)

  2. sapix said...

    @Amanina thanks amanina :) awak pun gud luck jgak ye ..

  3. khalidah wazir said...

    see u there :)

  4. sapix said...

    @khalidah wazir ehee .. okeoke .. gud luck ye :)

  5. CikMai said...

    selamat maju jaya bro....jom berjuangggg

  6. sapix said...

    @CikMai thanks mai !! jom jom .. ;)

  7. Anonymous said...

    burgerBOY~!!!!hahahaha

  8. sapix said...

    @Anonymous haha .. tu x leyh lupe !! burgerboy tu pasti !! .. :D

  9. aiman said...

    tahniah, good luck syafiq, :)

    #asal lagu kau nih sedih sgt, hahahah :'D

  10. sapix said...

    @aiman thanks man !! :)

    sedih laa .. dah nak abes cuti kn ? :'(